Sen lisäksi, että 12 Hours of Sebring ajettiin marraskuussa ensimmäistä kertaa sen 68-vuotisen historian aikana, 12 Hours of Sebring toimitti historiallisia tuloksia muillakin tavoilla IMSA Weathertech SportsCar Championship kauden finaali lauantaina.

Mazda Motorsports saavutti ensimmäisen merkittävän endurance-voittonsa voittamalla No. 55 Harry Tincknellin, Jonathan Bomariton ja Ryan Hunter-Reayn ajamana ja saavutti myös kolmannen sijan Oliver Jarvisin, Tristan Nunezin ja Olivier Pla:n ajamalla No. 77:llä.

Loppukilpailussa Acura- ja Team Penske -parin No. 6, jossa ajoivat Juan Pablo Montoya, Dane Cameron ja Simon Pagenaud, sijoittui toiseksi, kun taas nro 7, jossa ajoivat Ricky Taylor, Helio Castroneves ja Alexander Rossi, voitti DPi-mestaruuden.

EMOTIONAL SATURDAY: Se oli Castronevesin ensimmäinen mestaruus Pensken kanssa ajetun 21 kauden aikana, joka päättyi Sebringiin. Kolminkertainen Indianapolis 500 -voittaja siirtyy ensi kaudeksi osa-aikaiseen IndyCar-sarjaan Meyer Shank Racingin kanssa.

Porsche Motorsport, joka on poistumassa GTLM-luokasta, pyyhkäisi Sebringissä divisioonansa kaksi kärkipaikkaa No. 911 ja No. 912 911 RSR-19 -autoillaan.

Tässä ovat kisatilastot, pisteet ja tulokset Mobil 1 Twelve Hours of Sebringin, IMSA WeatherTech SportsCar Championship -kauden päätöskilpailun jälkeen Sebring International Racewaylla:

TULOKSET: Klikkaa täältä kokonaistulosjärjestys ja täältä luokkajakauma.

PISTEET: DPi-divisioonassa Ricky Taylorin ja Helio Castronevesin Acura nro 7 voitti mestaruuden yhdellä pisteellä (265-264) ennen Ryan Briscoen ja Renger van der Zanden Cadillacia nro 10.

GTLM-luokassa No. 3 Antonio Garcian ja Jordan Taylorin Corvette voitti mestaruuden.

GTD:ssä Matt McMurryn ja Mario Farnbacherin No. 86 Acura vei mestaruuden kahdella pisteellä (286-284) ennen Patrick Longin ja Ryan Hardwickin No. 16 Porschea, joka voitti lauantaina.

Klikkaa tästä Sebringin jälkeiseen pistetaulukkoon.

SEBRINGIN TILASTOPAKETTI:

Nopein kierros kuljettajittain

Nopein kierros kuljettajittain kilpailun jälkeen (viikonlopun aikana)