Det var en milepælsweekend for USA’s herrelandsholdsspillere i Europa.

Weston McKennie, Gio Reyna og Christian Pulisic scorede lørdag for deres respektive klubber, hvilket var første gang, at USA’s landsholdsspillere scorede for deres respektive klubber i lørdags. spillere har scoret på samme dag i den italienske Serie A, den tyske Bundesliga og den engelske Premier League.

McKennie blev også den første amerikaner til at score for Juventus og den tredje USMNT-spiller til at score et mål i Serie A.

Den 22-årige midtbanespiller scorede kun seks minutter efter at være kommet ind som indskifter for Juve i en 2-1-hjemmesejr over Torino i Derby della Mole. McKennie headede en tværpasning fra Juan Cuadrado i det 77. minut til 1-1, inden holdkammeraten Leonardo Bonucci scorede sejrsmålet i det 89. minut.

Han sluttede sig til Michael Bradley og Alexi Lalas som USMNT-spillere, der har scoret i Serie A.

På lån fra Schalke 04 med en købsoption har McKennie fået fem startopstillinger og 10 optrædener for Juve og har også registreret en assist.

I Tyskland producerede Gio Reyna noget magi og et vigtigt mål for Borussia Dortmund, da han omsatte udligningen i 1-1-opgøret mod Eintracht Frankfurt.

Mens Dortmund var bagud i det 56. minut, scorede den 18-årige angriber sit andet mål i sæsonen. Reyna tog en aflevering fra Jadon Sancho på venstre flanke i den offensive tredjedel, arbejdede sig rundt om forsvarsspilleren Martin Hinteregger og borede et glimrende 16-meter-skud ind i det øverste venstre hjørne forbi målmand Kevin Trapp.

Dortmund spillede uden den dødbringende angriber Erling Haaland, der har været ude af spillet med en rift i hamstringen, som vil holde ham ude af spillet indtil december.

I England scorede Christian Pulisic sit første engelske Premier League-mål for Chelsea i denne sæson, da han tre minutter inde i tillægstiden scorede til en 3-1-sejr på hjemmebane over Leeds United. Sejren bragte The Blues i spidsen af EPL for tiden. De er et point foran Tottenham, som søndag er vært for Arsenal i North London Derbyet.

Da den 22-årige midtbanespiller kom ind som indskifter for den skadede Hakim Ziyech i det 30. minut, skød den 22-årige midtbanespiller en præcis højre side af Timo Werner til et forsikringsmål forbi målmand Illan Meslier.

Pulisic nåede også en milepæl, idet han blev den hurtigste amerikaner til at nå 10 EPL-mål. Han opnåede bedriften i 30 kampe og slog dermed Roy Wegerles rekord (49 kampe). Pulisic var den fjerde USMNT-spiller, der nåede tocifrede tal i EPL-mål, og han sluttede sig til Clint Dempsey og Brian McBride i den eksklusive klub.

Selv om han ikke fik kredit for en assist, spillede midtbanespilleren Tyler Adams en vigtig rolle ved RB Leipzigs sidste mål på andenpladsen i det uafgjorte 3-3-resultat mod Bayern München på førstepladsen i et opgør i toppen af Bundesligaen.

Adams sendte en aflevering på venstre flanke til Angelino, der lagde op til Emil Forsbergs mål i det 48. minut. USMNT-forsvareren Chris Richards blev skiftet ind i stedet for Jerome Boateng for værterne i det 84. minut.

Nicholas Gioacchini trak en forseelse, der lagde op til straffesparksudligningen i Caens 1-1-hjemmekamp mod Grenoble Foot 38. Yoann Court omsatte PK’en i det 76. minut.

Søndag kom Richy Ledezma fra bænken i det 78. minut og var med til at sætte det udlignende mål ind to minutter inde i tillægstiden for at hjælpe PSV med at få uafgjort 2-2 mod Heerenveen i den hollandske Eredivisie. Den 20-årige midtbanespiller centrerede en aflevering, som blev delvist afbøjet, inden holdkammerat Joel Piroe, slog det udlignende mål ind.

USMNT-holdkammerat Uly Llanez deltog også i kampen, da han kom ind for Heerenveen i det 71. minut. Llanez var tæt på at sætte sit eget mål ind få minutter før PSV’s udligning.

Men kun tre minutter efter at være kommet ind i kampen i det 77. minut assisterede Tim Weah til det udlignende mål af Burak Yilmaz, da Lille fik oprejst sig og besejrede Sparta Praha med 2-1 i en UEFA Europa League-kamp torsdag den 10. december. 3.

På den hjemlige front spillede USMNT-angriberen Gyasi Zardes samtlige 90 minutter, da Columbus Crew SC besejrede New England Revolution med 1-0 i Eastern Conference-finalen. USMNT-poolkeeper Matt Turner præsterede en beundringsværdig indsats for Revolution og lavede seks redninger i nederlaget.

Zardes og Crew skal være værter for vinderen af mandagens Western Conference-finale mellem Seattle Sounders FC og Minnesota United FC i MLS Cup-finalen lørdag den 12. december.