Neljän yli kilometrin pituisilla radoilla ajetun kilpailun jälkeen NASCAR suuntaa sunnuntaina iltapäivällä Bristol Motor Speedwaylle.

NASCARin kauden ensimmäinen lyhyen radan kilpailu päättää kahden viikon jakson, jossa Cup-sarja on ajanut viisi kertaa.

Kevin Harvick voitti tämän jakson ensimmäisen osakilpailun toukokuun 17. päivä Darlingtonin moottoriradalla. Denny Hamlin voitti Darlingtonin osakilpailun 20. toukokuuta. Brad Keselowski voitti viime viikonlopun Coca-Cola 600 -kilpailun Charlottessa. Chase Elliott voitti Charlottessa torstai-iltana.

Tässä ovat sunnuntain kilpailun yksityiskohdat:

(Kaikki kellonajat ovat itäistä aikaa)

LÄHTÖ: Tennesseen kuvernööri Bill Lee antaa käskyn käynnistää moottorit kello 15.43. Vihreä lippu heilahtaa kello 15.53.

VALMISTELUTILAISUUDEN ALOITTAMINEN: Autotallien sisäänpääsyn terveystarkastukset alkavat kello 7.30 alkaen (tiimit saavat tietyt ajat). Moottorin pohjustus ja viimeiset säädöt kello 13:30. Kuljettajat ilmoittautuvat autoihinsa kello 15:20. Virginiassa, Virginiassa sijaitsevan Vansant Church of Christ -seurakunnan pastori Mike Rife pitää kutsun kello 15:35. Kansallishymnin esittää Edwin McCain kello 15.36. Kello 15:37 järjestetään ohilento.

DISTANSSI: Kilpailu kestää 500 kierrosta (266,5 mailia) 0,533 mailin ovaalin ympäri.

PACE LAP: Kilpailunvalvonnan määräyksestä kuljettajilla on mahdollisuus ajaa yksi vauhtikierros varikkotietä pitkin ennen vihreän lipun avaamista varikkotien nopeustarkastusta varten. Jos kuljettaja jostain syystä pysähtyy varikkokierrokselle, pysähtyy tai hidastaa vauhtiaan, hän starttaa kentän loppupäästä.

KILPAILUMÄÄRÄYKSET: Kierros 20 ja kierros 60.

PITOTIEN RANGAISTUKSET: Jos kuljettaja kärsii rangaistuksen varoituksen aikana, hänen on ajettava yhdistetyn varikkotien pituus. Jos hän kärsii rangaistusta vihreän aikana, hän saa ajaa vain oman varikkotiensä pituuden. … Jos kuljettaja on vahingoittuneen ajoneuvon rangaistuksen alainen, hänen on ajettava varoituksen alaisena yhdistettyjen varikkoteiden pituutta tai hänelle määrätään 15 sekunnin rangaistus sääntöjenvastaisesta sisään- tai ulosajosta.

SÄÄNNÖKSET: Vaihe 1 päättyy kierroksella 125. Stage 2 päättyy kierroksella 250.

TV/RADIO: FS1 televisioi kilpailun. Sen lähetys alkaa klo 15.00. Performance Racing Network lähettää kilpailun. Sen lähetys alkaa kello 14:30, ja se on kuultavissa myös osoitteessa goprn.com ja SiriusXM NASCAR Radio.

FORECAST: Wunderground.comin ennusteen mukaan kisan alkaessa on luvassa aurinkoista, korkeimmillaan 70 astetta ja nollaprosenttinen sateen mahdollisuus.

VIimeinen kisa: Chase Elliott nousi 28 kierrosta ennen loppua johtoon Kevin Harvickilta ja voitti torstai-iltana ajetun Cup-kilpailun Charlotte Motor Speedwaylla. Denny Hamlin sijoittui toiseksi. Ryan Blaney sijoittui kolmanneksi.

Viimeinen kilpailu BRISTOLissa: Denny Hamlin ohitti Matt DiBenedetton 12 kierrosta ennen loppua siirtyäkseen johtoon ja jatkoi viime vuoden yökilpailun voittoon. DiBenedetto sijoittui toiseksi. Brad Keselowski sijoittui kolmanneksi.

TAKAISIN: Gray Gaulding (ei läpäissyt kilpailua edeltävää tarkastusta kahdesti) ja Ryan Preece (ei läpäissyt kilpailua edeltävää tarkastusta kahdesti).

LÄHTÖKOKONAISUUS: Napsauta tästä saadaksesi lähtölistan.